contact 0722 782 625
   
 

Augustin

Cand aveam 5 ani, am descoperit ca imi place sa fiu in centrul atentiei si ca pot capta cu usurinta atentia celor din jurul meu. Le-am oferit vecinilor din bloc un spectacol de marionete pentru care ei ma plateau cu 25 de bani.
La 8 ani, cu banii stransi dupa ce am mers cu Plugusorul mi-am cumparat un diaproiector si un casetofon pe care am inregistrat vocile personajelor si am invitat vecinii in cinematogarful meu din scara blocului
La 10 ani am primit o carte cu trucuri explicate si mi-am confectionat un sacou care imi permitea sa fac 20 de trucuri.

Am stiut ca sunt indragostit de scena si de emotia pe care o produc spectatorilor. Mai tarziu, am continuat sa apar in fata lor ca actor la Teatrul Bacovia din Bacau timp de 8 ani, ca prezentator de festivaluri si de televiziune si ca personaj in reclame.

Astazi creez spectacole originale de iluzionism modern, adaptate pentru diverse tipuri de evenimente, de la cele de familie pana la cele corporate.
Dupa ani in care m-am perfectionat in arta iluzionismului, am inceput sa organizez singurul workshop din Romania de dezvoltare personala si profesionala care are ca tema “Antrenarea atentiei prin iluzionism”.

In 2009, am fost primul iluzionist care a lansat un set de 3 DVD-uri cu trucuri explicate in limba romana pentru publicul larg. Astazi colectia s-a marit cu DVD-uri care contin trucuri explicate pentru oamenii de business, speakeri motivationali si oameni de vanzari.

Fie ca ai nevoie de un spectacol de iluzionism prezentat intr-o maniera moderna sau de un workshop de antrenarea atentiei, contacteaza-ma acum direct la numarul 0722782625, sau foloseste formularul de contact.

Google

| contacteaza-ma
 
 

inscrie-te la newsletter si
primesti GRATUIT 4 trucuri
pe care sa le prezinti prietenilor

Poti alunga plictiseala in grupul tau de prieteni sau poti sparge gheata la o petrecere !

Succes magic!

nume *
prenume *
data de nastere
e-mail *
doresc sa ma inscriu la newsletter *