contact 0722 782 625
   
 

Magie Corporate pentru Angajati sau Clienti

Cum sa organizezi o petrecere magica fara un magician? Atunci cand doresti sa mergi la sigur, cand doresti sa fii apreciat de cei carora le este dedicat evenimentul corporate sau cand doresti sa fi mai bun decat concurenta, inviti un magician „verificat”.

Este posibil ca atunci cand te gandesti la un magician, sa-ti aduci aminte de emisiunile cu Marian Ralea sau de magicienii de la circ. Asa cum tu te-ai schimbat in ultimii 20 de ani, asa si magicienii au gasit modalitati sa se adapteze la nevoile companiilor.

Astazi eu în calitate de Artist Iluzionist sunt invitat la evenimente corporate unde publicul este format din angajatii firmelor sau clientii importanti. Momentele de magie pe care le prezint pentru publicul adult sunt noi si total diferite de tot ce-ai vazut pana acum. Momentele de magie pentru corporate sunt pline de suspans si adrenalina. Da, oamenii vor emotie puternica, vor „senzatii magice” vor sa se destinda si sa se distreze.

Asta fac eu, Magicianul Augustin. Aduc buna dispozitie in randul angajatilor sau al clientilor tai. Tu ce magie vrei la petrecerea firmei? Lasa-mi cererea ta în formularul de contact.

Nume si prenume *

Adresa de email *

Telefon *

Mesaj *

Adauga comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi vizibila public. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

nume *

website

comentariu *

| contacteaza-ma
 
 

inscrie-te la newsletter si
primesti GRATUIT 4 trucuri
pe care sa le prezinti prietenilor

Poti alunga plictiseala in grupul tau de prieteni sau poti sparge gheata la o petrecere !

Succes magic!

nume *
prenume *
data de nastere
e-mail *
doresc sa ma inscriu la newsletter *